FAQ

Tälle sivulle on koottuna ohjeita ja usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. Mikäli jokin asia jää mietityttämään, ole meihin yhteydessä!

Please click here to find information in English.

Miksi valitsisin teidät?

Jos olet etsinyt tatuoinnillesi tekijää, joka on alan rautainen ammattilainen, keskustelee kanssasi rehellisesti toivomasi kuvan realistisista toteutustavoista, käyttää uusimpia ja parhaimpia välineitä sekä – ennen kaikkea – tekee ihollesi laadukkaan tatuoinnin, jota katselet mielelläsi vuodesta toiseen, olet löytänyt oikean studion.

Mitä kieliä puhutte studiolla?

Puhumme kolmea kieltä; suomea, venäjää ja englantia.

Otatteko studiolle vierailevia artisteja työskentelemään?

Tällä hetkellä emme valitettavasti ota vastaan vierailevia artisteja.

Saanko teiltä hintatarjouksen toivomastani tatuoinnista?

Annamme hinta-arvion toivomastasi kuvasta sähköpostin/Instagramin/Facebookin viestin kautta tai voit halutessasi tulla käymään studiolla ja saat hinta-arvion ilmaisen konsultaatiokäynnin aikana.

Mitkä maksutavat teillä on käytössä? Otatteko varausmaksua?

Studiolla käyvät MobilePay, kortti- ja käteismaksut. Lisäksi voit maksaa lahjakortilla tai Elämyslahjalla. Huomaathan, että lahjakortin tai Elämyslahjan summa ei välttämättä kata toivomasi tatuoinnin hintaa kokonaan: jäljelle jäävän summan voit maksaa MobilePaylla, kortti- tai käteismaksulla. Lahjakorttia ostaessasi maksutavat ovat MobilePay, kortti- ja käteismaksut sekä lasku.

Meillä on käytössämme 50 euron varausmaksu, joka maksetaan ajanvarauksen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta.

Miten valmistaudun tatuoinnin ottamiseen?

Nuku hyvin edellinen yö. Muista syödä ja juoda hyvin ennen kuin tulet ottamaan tatuoinnin. Mikäli tatuoinnin tekemiseen kuluu useita tunteja, on hyvä ottaa myös evästä mukaan, jotta verensokerit pysyvät kohdallaan ja vältät huonovointisuuden. Muista välttää alkoholia, koska se lisää verenvuotoa ja tämän vuoksi emme tee tatuointeja alkoholin vaikutuksen alaisena olevalle. Krapulassa ei ole myöskään hyvä tulla ottamaan tatuointia.

Ovatko käyttämänne tatuointimusteet turvallisia?

Käytämme vain REACH-asetuksen mukaisia tatuointimusteita.

Mikä on paras tapa ottaa teihin yhteyttä?

Valitettavasti emme aina työn touhussa pääse vastaamaan puhelimeen, tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse. Laita viestiä tulemaan osoitteeseen info(at)deadrosegarden.fi tai Facebookin/ Instagramin kautta.

Haluan antaa studiolle palautetta. Kuinka teen sen?

Täytä palautelomakkeemme. Kiitämme palautteestasi!